Maandag, 7 april 2008

Vandaag was het weer zover, ik moest na een weekje herstellen weer terug naar het azM om te beginnen met de volgende fase. Ik moest terug voor een infuus, een ruggenprik en een spuitje. Ook kregen we drie spuitjes mee naar huis. Eentje voor die avond en twee voor de dag erna. Toen ik met Mam om half twaalf aankwam bij het dagcentrum bleek dat we eigenlijk om kwart over tien hadden moeten komen prikken, maar aangezien ze ons half twaalf hadden doorgegeven wisten we dat niet. Na wat geregel hadden ze een eenpersoonskamer voor me omdat ik ook een ruggenprik kreeg. Nadat ze zelfs een bed hadden gevonden in plaats van zo'n luie stoel konden ze bloed afnemen en werd de dokter gebeld of ze op de uitslag moesten wachten of dat ze konden beginnen met de kuur. De dokter gaf het groene licht en het infuus werd aangesloten en aangezet. Het infuus moest een uurtje lopen dus besloot ik in de tussentijd wat voor school te gaan doen. Halverwege kwam de verpleging nog het spuitje in mijn buik zetten en vlak voordat het infuus klaar was kreeg ik de seresta's voor de ruggenprik. Toen het infuus was ingelopen werd dezelfde neuroloog gebeld als de vorige keer, maar aangezien hij dienst had op de E.H.B.O. duurde het even voordat hij arriveerde. Toen hij kwam meldde hij direct dat een ruggenprik net zoals beleggen is. Resultaten behaald in het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. En niets bleek minder waar. Bij de eerste keer prikken zat hij helaas niet goed maar de tweede keer was het direct raak. Het hersenvocht liep goed en snel en ook het inspuiten van de chemo ging goed. Al met al ging het weer best goed. Na nog een tijdje te hebben platgelegen was dit ziekenhuisbezoek eindelijk weer voorbij en konden we naar huis.

Woensdag, 9 april 2008

Vandaag was het een kort dagje op de poli. We hoefden niet eens bloed te prikken bij het dagcentrum en hoefden ons dus alleen te melden voor een gesprekje met de arts. We waren netjes op tijd dus nadat ik me had gemeld konden we op ons gemak nog even gaan zitten in de ontmoetingsruimte. Na een kwartiertje kwam professor Schouten ons halen Het gesprek verliep hartstikke goed en van beide kanten was er eigenlijk maar weinig te melden. Nu is het weer op naar volgende week maandag.

Groeten Puck

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Puckie,

Goed te lezen dat alles redelijk goed is gegaan deze week. Op naar de volgende dus! Je ziet ons snel weer, want hebben weer een aantal knutsels verzameld in de tussentijd.

Dikke kus van ons.

Sonja en Loucka

Anneke en Wil zei

Hoi Puck!

Blij dat er niks geks is geweest, afgelopen week. Geen nieuws is goed nieuws he!
Nou, spuit ze, slik ze, en eet ze maar weer voor de volgende week. Sterkte!

Groetjes,
De Briellenaren

Anoniem zei

Ha Puck,

Goed om te lezen dat het allemaal, naar omstandigheden, goed verlopen is afgelopen week. Hopelijk gaat het de komende tijd ook zo.
Fijne en rustige week toegewenst vanuit een nog steeds nat Paramaribo.

groeten van ons voor jullie.

jorg jefmona

Anoniem zei

Hoi Puck,

Afgelopen zaterdag hebben wij een fantastisch vrijwilligersfeest gehad in onze kantine. 140 vrijwilligers waren aanwezig en genoten van drank, eten en muziek (Erwin van 't Mertkoor). Omdat het een BeachParty betrof hebben wij zondag met een tiental personen 2kub zand uit de kantine verwijderd.
Nou de vele drank van de dag van te voren was dus weer uit ons lijf verdwenen. Gelukkig maar!
Wij wensen je veel sterkte toe in
alles wat ze weer met je uitspoken!

Groeten,

Hub en de rest van de Dullese

Hans zei

He Lieverd,

zomaar ff een knuffel van ons......

Liefs de Buurtjes
-X-

Anoniem zei

Hey puckemans,

Goed je weer eens te zien! K was super druk, dus had helaas niet veel niet of ff te auw hoore maja.... volgende keer beter... Anders kom je ma eens een tas koffie drinken op kantoor wha.

Groete kay

Anoniem zei

Even laten weten dat ikaan je denk!
Dikke knuffel Loucka

Anoniem zei

Hoi Puck,

Ook in Blerick wordt nog aan je
gedacht.Weet alleen niet altijd
iets te schrijven wat jou interes-seerd.Maar ik hoop dat het goed
met je gaat en laat weer eens wat
van je horen!!

Groetjes ook aan je ouders
Marianne van de bekker.

Anoniem zei

Hallo Puistje

Lang niets van ons gehoord Waren in Z. Afrika. Ik heb gehoord dat je het even moeilijk gehad hebt maar dat inmiddels alles weer zijn gewone gang gaat . Gelukkig maar.
We wilden vorige week bij je aankomen maar je moest helaas weer weg. Op een of andere manier lukt het niet om je een bezoekje te brengen maar dat maakt niet uit. We schrijven wel. Puistje , hou je taai en groeten van Jac en Lon

Anoniem zei

Ha die Puck,

Geen nieuws is goed nieuws zeggen ze altijd. Wij hopen dat dit ook in jouw geval zo is.

Groeten van ons uit Paramaribo aan jullie.

monique jorg en jef

Anoniem zei

Hoi Puck,

Nog een week (tm volgende week dinsdag) flink "aanpoten" en dan ga ik met Tiny, Har en Gina naar Valencia voor 5 dagen. Ik denk dat ik Koeman vraag om de nieuwe trainer van Born te worden. Met onze trainer Peter Verkouwen wordt het contract niet verlengd. Erg moeilijk om nu nog een vervanger te vinden trouwens!
Ik hoop dat ook voor jou alles naar wenst verloopt.

Tot horens

Hub

Hans zei

He Lieverd,

we willen je ff heel veel plezier wensen voor vanavond. En je moet maar zo denken beter "kort maar krachtig" dan het moeten missen.
Maar dat is voor ons natuurlijk makkelijk praten he.

Geniet ervan......

Dikke knuffel
en heeeeeel veeeeel kusjes voor Manon
(maar dat zal wel lukken, toch ?)

de Buurtjes
-X-

Anoniem zei

He Topper...hoop dat je toch een leuke avond hebt gehad al was het misschien kort. En we wachten natuurlijk vol spanning op de foto!

Liefs Sonja